Akinek nincs jegye, a cápáknak dobják...?

Újra elindulnak a BKV hajójáratai a Dunán

Szombattól újra elindítja a BKV a hajójáratait a Dunán; a kikötőkből azonban áprilisban csak hétvégente közlekednek majd a cég vízi járművei - közölte pénteken a BKV az MTI-vel.

2009.04.10 16:53MTI

A járatok a Boráros térről indulnak és a Petőfi tér - Batthyány tér - Jászai Mari tér - Margitsziget szökőkút - Dráva utca - Margitsziget szállodák - Meder utca - Óbuda sziget - Hableány - Rómaifürdő - Csillaghegy útvonalon jutnak el Pünkösdfürdőhöz.

A Duna jelenlegi magas vízállása miatt a Meder utcánál, illetve a Hableány kikötőnél nem állnak meg a hajók. A járatok május elsejétől minden nap közlekedni fognak - írták.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.