Három autónak is nekiment

Csendes ámokfutásban tört autókat az ittas vezető

Sorra törte az autókat Kaposváron, ám az utolsó "megállóhoz" visszatérve már a rendőrök várták.

2012.11.07 10:50ma.hu

Közlekedési baleset történt november 2-án Kaposváron, a Fő utcán. Egy személygépkocsi nekiütközött az előtte megálló gépkocsi hátuljának. A kiérkező rendőrök alkoholszondás ellenőrzést tartottak a járművezetőknél, és kiderült, hogy a hátulról közlekedő, és a balesetért felelős jármű vezetője közepesen ittas állapotban volt.

Emiatt a kapitányságra előállították, meghallgatták, majd elengedték.

Ekkor a még mindig alkoholos befolyásoltság alatt álló személy a gépkocsijához visszament, azzal közlekedett, és a Hársfa utca sarkánál egy villanyoszlopnak ütközött, majd a helyszínről elhajtott. Később oda visszatért, mivel a gépkocsi rendszámtáblája a baleset helyszínén maradt. Ekkor azonban már a rendőrök is a helyszínen voltak, a személyt előállították.

A gépkocsi rongálódásainak vizsgálata során derült ki, hogy azzal november 1-jén éjszaka Kaposváron, a Kaposi Mór utcában két parkoló személygépkocsinak is nekiütközött, majd az elkövető a helyszínről elhajtott.

A fentiekben említettek miatt a 43 éves, kaposvári férfi három baleset okozásáért, valamint ittas vezetésért is felel. Szerencsére egyik balesetben sem sérült meg senki – tájékoztatta a ma.hu-t a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.