Halálos baleset Zalabaksa közelében

Osztrákok haltak meg a 86-os főúton

Egy osztrák férfi és egy nő halt meg abban a balesetben, amely nem sokkal 11 óra után történt a 86-os főúton, Zalabaksa közelében.

2012.05.18 14:30MTI

Szabados Gábor a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense közölte: az osztrák rendszámú személyautó egy mellékútról úgy kanyarodott a főútra, hogy nem adott elsőbbséget az ott elhaladó szlovák rendszámú kamionnak. A két jármű összeütközött, a személygépkocsiban helyet foglaló osztrák nő és férfi olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.
   
A műszaki mentés és a helyszíni szemle miatt a főút Pórszombat és Rédics közötti szakaszát a rendőrség teljes szélességében lezárta. A forgalmat Rédicsről Lenti felé terelik, a pórszombati elágazónál pedig mellékútra irányítják a közlekedőket.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.