Keresztülhajtott

Súlyosan megsérült az autóval ütköző motoros és utasa

Súlyos sérülést szenvedett az a motoros és utasa, akiknek nem adott elsőbbséget egy személyautó és összeütköztek, csütörtök kora este, Szántódpusztánál.

2012.05.18 11:12HavariaPress

A rendelkezésre álló adatok szerint, figyelmetlenül, elsőbbségadás nélkül, a záróvonalon keresztül hajtott a 7-es főútra egy 76 éves autós csütörtök kora este, Szántódpusztánál. A belső sávban egy motoros és utasa, hogy elkerülje az ütközést, balra kormányozta járművét, de ennek ellenére belerohant a nagy ívben kanyarodó személyautóba. A balesetben a 33 éves siófoki férfi és utasa, egy 20 éves zamárdi nő súlyosan megsérültek. A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.