Fejleszti szolgáltatási köreit az AAA autó

Diszkont szervizhálózatot indított az AAA AUTO

Az AAA Auto Group N.V. (AAA AUTO), Közép- és Kelet-Európa egyik vezető használtautó kereskedője elindította diszkont szervizhálózatát, mely szolgáltatást rövidesen a magyar felhasználók is igénybe vehetnek.

2008.05.13 15:42ma.hu

Az AAA AUTO a hálózat első állomását Prágában nyitotta meg, ám a csoport a diszkont szervizhálózatot minden olyan országra ki akarja terjeszteni, ahol jelenleg is működik, így Magyarországra és Szlovákiára is.
Az AAA AUTO az első magyarországi diszkont szervizállomás megnyitását a jövő évre tervezi, amelyről a cseh piaci tapasztalatok mérlegelését követően hoz döntést.

„A diszkont szervizállomások kedvező áron biztosítanak teljes körű javítást az autósoknak. Az olcsó és minőségi szervízszolgáltatás a használtautó tulajdonosokat további jelentős kedvezményekhez juttatja” - mondta Matyá± Kořínek, az AAA AUTO kereskedelmi üzletágáért felelős operatív igazgatója. Kořínek úr szerint a tervezett új szervízszolgáltatás díjai a piaci árakhoz képest számottevően alacsonyabbak lesznek, ami lényeges könnyítést jelent a használtautó tulajdonosok számára.

Az autók teljes körű átvizsgálása magába foglalja az olaj- és az olajszűrő cseréjét, a gumijavítást, a lengéscsillapítók és a fékek tesztjét, továbbá a károsanyag-kibocsátásmérést, valamint lehetőséget biztosít minden műszaki, festési, és a karosszériát érintő munkálat elvégzésére egy állomáson belül. Az AAA AUTO gyakorlott szerelőkből álló csapata valamennyi típusú járműről átfogó tapasztalatokkal rendelkezik, ugyanis a Csoport által felvásárlásra kerülő minden egyes autón a szerelők egy 107 pontos ellenőrző vizsgálatot végeznek el.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.