NAV

Harminc ukrán csempészte át a cigarettát Szabolcsba

A csoportra a tarpai erdőben figyeltek fel, amint hosszú sorban érkezve, dobozokban hozták át a cigarettát magyar területre.

2014.01.24 09:51MTI

Harminc ukrán cigarettacsempész 36 millió forint értékű dohányárut hozott át a határon Tarpánál - közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei vám- és pénzügyőri igazgatósága.

A csoportra a tarpai erdőben figyeltek fel, amint hosszú sorban érkezve, dobozokban hozták át a cigarettát magyar területre.

A járőröket észlelve a csempészek a zöld határon át visszamenekültek Ukrajnába, és 35 méter hosszon kígyózó sorban ledobálva, mintegy 47 ezer doboz különböző márkájú, magyar adójegy nélküli cigarettát hagytak hátra.

A pénzügyőrök a dohányárut lefoglalták. Az ügyben a NAV nyomozói indítottak eljárást.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.