Lesodródtak az útról

Árokban landoltak a cigicsempészek

Legalább négymillió forint értékű csempészett cigarettát találtak a rendőrök abban az autóban, mely menekülés közben sodródott árokba a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Túristvándi belterületén.

2013.05.18 10:33Havariapress

A két fiatal csempészt sikeresen elfogták a határrendészek. Pénteken fogtak el a kölcsei határrendészek két cigicsempészt Túristvándiban. 

A menekülő csempészek egy kanyarban kisodródtak autójukkal, majd gyalogosan menekültek tovább, de a rendőrök a közelben elfogták őket. Az árokban hátrahagyott gépkocsiban nagy mennyiségű, zárjegy nélküli cigarettát találtak. A lefoglalt csempészáru értéke meghaladja a 4 millió forintot. 

A rendőrség a két férfit és a cigarettát átadta a Nemzeti Adó- és Vámhivatal illetékes munkatársainak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.