Bíróság előtt támadtak a nigériai zenészre

Fekete Pákót brutálisan összeverték?

A nyílt utcán, egy bíróságról kijőve támadtak rá Fekete Pákóra, majd brutálisan megverték és megrugdosták támadói. A Baleseti Sebészeten a zenész nem tudta, mi történik vele.

2011.05.26 17:29ma.hu
Fotó: feketepako.hu

Néhány beavatott személyen kívül senki nem tudja, mi az igazság Fekete Pákó körül, ők pedig vagy hivatalból vagy személyes érintettségből nem beszélnek. Így azt sem tudni pontosan, hogy igaz-e a hír, illetve mik a további részletek, mindenesetre az RTL Klub Reggelijében döbbenetes hírt olvasott be két interjú között Csonka András.

Eszerint tegnap este Fekete Pákó épp a Markó utcai bíróságról lépett ki az utcára, amikor váratlanul rátámadtak. Egyelőre sem a támadók számáról nem tudni semmit, sem az nem ismert, hogy mi dolga volt a bíróságon a nigériai születésű, de 17 éve hazánkban élő előadóművésznek - a feltételezések szerint összefüggés lehet az épp a napokban zajló magyar állampolgársági vizsgájával.

Az RTL Klub információi szerint többször fejberúgták a zenészt, majd mentővel kellett a Baleseti Sebészetre szállítani, ahol még este 6-kor is vizsgálták.

A csatornának nyilatkozó szemtanú szerint Pákó a hordágyon fekve nem igazán értette, mi történik vele, zavart volt. A hírt párja, Ágica nem erősítette meg, igaz, nem is cáfolta, a kórházban pedig nem adnak felvilágosítást a betegekről, így továbbra is bizonytalan, vajon mi történt a didikirállyal.

További hírek Fekete Pákóról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.