Borba keverte a nagyinak szánt mérget

Megmérgezte a nagymamáját, mert ő nem engedte tévézni

Kis híján az életébe került egy idős asszonynak, hogy tévézés helyett munkakeresésre akarta buzdítani naplopó unokáját: a fiatal férfi extrém módon akarta lezárni a kérdést.

2011.05.26 11:29ma.hu / manna.ro

Minősített emberölési kísérlet címén helyezték egyelőre előzetes letartóztatásba, de minden bizonnyal súlyos büntetésre számíthat az a romániai fiatalember, aki nagymamáját előre eltervezett szándékkal meg akarta mérgezni.

A 26 éves férfi azért haragudott meg nagyijára, mert amaz rendszeresen perlekedett a munkanélküli unokával. Azt szerette volna, ha a fiatalember elmegy munkát keresni, és hogy hatásosabbak legyenek szavai, a tévézéstől is eltiltotta. Az unoka azonban ezen annyira bedühödött, hogy amikor legközelebb átment hozzájuk két szomszédjuk és legurult néhány pohár bor, már semmi nem állíthatta meg ördögi tervében.

Véget akart vetni az örökös piszkálásnak, de nem ám a munkakereséssel, hanem azzal, hogy örökre elhallgattatja az idős asszonyt. Miközben a nő kikísérte két vendégét, unokája mérget kevert a borba, majd megitatta azt a nagymamával.

Az asszony túlélte a gyilkossági kísérletet, bár súlyos állapotban került kórházba.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.