Gyanús lett a férjnek az orális felajánlás

Vaginájával akarta megmérgezni férjét a dühös asszony

Nemcsak veszélyt, hanem kifejezetten méregszagot szimatolt a veszekedés után a férj, akinek felesége "békülési ajánlatként" orális szexet kínált. A bizonyítás azonban nem egyszerű.

2011.04.15 11:29ma.hu / manna.ro

Könnyen lehet, hogy megússza a gyilkossági kísérletet egy brazil nő, mert a bizonyítási eljárás komoly nehézségekbe ütközik.

Történt ugyanis, hogy egy házastársi csetepatét követően az asszony úgy döntött, rövid úton lezárja az összes további veszekedéseknek az esélyét is, mégpedig oly módon, hogy megöli a férjét.

A gyilkosság kivitelezésére meglehetősen bizarr módot választott: vaginájába mérget fecskendezett, majd közölte férjével, békülni akar, és ennek jeléül még a korábban annyira elutasított orális szexet is felajánlotta. A férjnek azonban épp ez vált gyanússá, mert előtte sosem akarta ezt megengedni, épp ezért óvatosan közelített a felkínált vaginához.

Óriási szerencséjére, mert még mielőtt szájával érinthette volna az intim zónát, orrát különös, ám ismerős szag csapta meg, aminek a legkevésbé sem volt köze a nő természetes illatához.

A Rio Negro-i hatóságoknál gyilkossági kísérlet címén tett feljelentést, amely nyomán elindították az ügy kivizsgálását, de még kérdés, hogy hogyan tudják rekonstruálni egy hét után a férj állításainak valódiságát.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.