A gigantikus tumorral együtt 60 kilós volt a nő

17 kilós daganatot operáltak ki egy nő méhéből

Évek óta folyamatosan nőtt egy romániai nő méhében egy daganat, de csak most tűnt fel neki, hogy nem egyszerű hízásról van szó. A műtőasztalon brutális tumort vágtak ki belőle.

2011.05.06 17:29ma.hu / manna.ro

Éveken keresztül abban a hitben élt egy romániai nő, hogy azért terebélyesedik deréktájon, mert hízásnak indult. Pedig a 73 éves nőnek mindössze 60 kilót mutatott a mérleg, valahányszor ráállt, mégsem gyanakodott semmi rosszra.

Akkor fordult csak orvoshoz, amikor már képtelen volt járni is. A bukaresti Szent Pantelimon kórház orvosai néhány alapvizsgálat után már tudták, hogy szó sincs hízásról, sőt, a helyzet súlyosabb, mint látszik.

Az asszonyt rövid időn belül megoperálták, de csak a daganat eltávolítása után derült ki, hogy egészen pontosan mi okozta a nő panaszait: a méhében fejlődő szövet 46 centi hosszú és 39 centi széles volt, és összesen 17 kilót nyomott!

Az idős asszony most a kórházban lábadozik és feltételezhetően az a legelső "feladata", hogy mielőbb magasabbra tornázza a jelenlegi 43 kilós tömegét.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.