Yaya Kosikova nem akart mintát a keblére

Szexi képek: Pucéran napoztatta cicijeit a csini modell

Szerencse, hogy a nők annyira hiúk, hogy nem szeretnek fehér mintát a mellükre, inkább megszabadulnak napozás előtt a bikinifelsőtől is. Követhetnék többen ezt a mozgalmat!

Monokiniben a legjobb napozni - és szexisebb is! képgaléria

2011.04.05 19:29ma.hu
Fotó: Egotastic (A galériához KATT a képre!)

Nem mintha okunk lenne a panaszra a téli kínálattal, azok a mikuláslányok például egészen rendben voltak, meg azok a modellek is, akik a hideg hónapokat valamelyik egzotikus, napsütéses és meleg szigeten vészelték át, de azért a jó időnek mégiscsak jobban örülünk.

Legfőképp azért, mert már nem kell olyan messzire utazni, hogy ráleljünk a szebbnél szebb monokinis napozókra, mint például most is a szlovák származású Yaya Kosikovára.

Na jó, tény, hogy őt most még nem a szomszédban, hanem a Miami Beachen napozva fedeztük fel, de higgyék el, hamarosan errefelé is megszaporodnak a csupasz cicis angyalkák!

Csak a nap erős sugaraival kell vigyázni, reméljük, van, aki gondosan bekenegeti Yaya hátát és mellét, mert vétek lenne hagyni pirosra főni ezeket a labdákat!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.