Jenny McCarthyval még az esőt sem bánjuk!

Szexi képek: A hosszú comb vagy a kerek cici az izgatóbb?

Két hosszú és vékony comb, két gömbölyű cici, egy tükör, duplázzuk meg vele az előbbieket - a fene bánja már az esőt odakinn! A látványtól úgyis melegünk lesz...

Éhes macskaként csábít Jenny McCarty képgaléria

2011.03.17 19:29ma.hu
Fotó: Egotastic/Playboy (Klikk a képre a galériához!)

Igaz, hogy mi nem vagyunk írek, ezért Szent Patrik napja sem számít nemzeti ünnepnek, de mivel ez a szerencse napja, azt hiszem, bátran kimondhatjuk: nagy szerencsénk van, hogy szinte minden napra jut egy olyan szépség, mint most Jenny McCarthy.

Ahhoz már egy kicsit több szerencsére lenne szükség, hogy ne csak a szemnek, hanem a kéznek is jusson valami hasonló, de egyelőre be kell érniük a kétdimenziós élvezettel. Mindenesetre hamar meglódul a fantázia, ahogy elképzeljük, milyen lenne belefulladni ebbe a két gömbölyű cicibe, miközben ezek a combok fonnak át...!

Az a jó a képzeletben, hogy nincsenek határai. És még négylevelű lóherére sincs szükségünk, Jenny nem mindig takargatja ám a bimbóit, kattintson csak a képre, mindjárt megláthatja!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.