A miniszterek biztatták társukat

Botrányos fotók: aktképeken a képviselőnő!

Napok óta áll a bál a román parlamentben, de nem a belpolitikai helyzet vagy bármi szakmába vágó kérdés miatt: a kedélyeket az egyik képviselőnő aktfotózása borzolta fel.

Pucéran pózolt Roxana Golban román képviselőnő képgaléria

2011.03.08 09:29ma.hu
Fotó: Playboy (További képek a galériában)

Egyelőre vizsgálják, hogy vajon politikai nyilatkozatnak számít-e, ha egy parlamenti képviselő aktfotókon jelenik meg, ráadásul teszi ezt a világ egyik legismertebb férfimagazinjában.

Amikor azonban a Playboy felajánlotta az egyébként valóban mutatós Roxana Golban számára a fotózás lehetőségét, a Szociáldemokrata párt néhány képviselője még biztatta is annak elfogadására.

Mások viszont úgy vélték, egy komoly parlamenti megbízotthoz nem méltó az ilyen megjelenés, sőt, egyenesen összeférhetetlen a politikai pályával, lettlégyen bármilyen dekoratív az illető - felöltözve vagy anélkül.

A Temes megyei frakcióban ülő közvetlen munkatársakkal ellentétben tehát a párt országos tagjai kifejezetten tiltakoznak a nyuszis magazinban megjelent képek ellen, sőt, a pártelnök egyenesen azt fontolgatja, hogy átküldi Roxanát az ellenzéki oldalra, szerinte ott biztosan jobban fogadnák az ilyen jellegű nyilvános szerepléseit.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.