Kit rejteget az énekes a lakásában?

Egy szupernővel osztja meg Király L. Norbi az otthonát

Király L. Norbit rengeteg nő ostromolja az X-Faktor óta, szerelmes levelek tucatjait kapja nap, mint nap. Eddig még nem beszélt róla, de most kiderül, hogy Norbi kivel osztja meg takaros otthonát.

2011.01.24 17:58napiotthon.hu
Fotó: musorcentrum.hu

Az X-Faktor legmegosztóbb énekesét, Király L. Norbit sokan támadták, és sokan érezték úgy, hogy nincsen helye a döntőben, de még a legjobb három között sem.

Ám, a nézők többsége és a rengeteg rajongó végül mégis úgy döntött, hogy Norbinak is bizonyítania kell, és bizalmukkal dobogóra küldték.

A nézők szeretetét leginkább egyedi és szó szerint lehengerlő stílusával vívta ki Norbi, és valószínűleg ennek köszönhető, hogy annyi nő - köztük a Való Világ Anikója is - bármire képes lenne, hogy elnyerje a szívét.

Norbi azonban otthonát, már egy másik emberrel, egy igazi szupernővel osztja meg.

A rajongóknak azért még nem kell teljesen kétségbe esniük, hiszen lakótársa egy igazi, szerető nagyipótló hölgy, aki úgy tekint a bohém fiúra, mint az unokájára.

Elmondása szerint mindig is tudta, hogy Norbi egy igazi tehetség és nagyon büszke, hogy sikerült megvalósítania az álmát, bár félti milyen hatással lesz rá a hirtelen jött változás. Norbi azonban nem változott meg gyökeresen, hiszen a Kaposvár belvárosában lévő otthonát ugyanolyan szerénységgel és lazasággal mutatja be.

Úgy tűnik, egyelőre nem kell attól tartanunk, hogy a hirtelen jött népszerűség a fejébe szállt volna. A lakás egyik legfontosabb része a zongora, ahol a fiú régebben gyakran 5-6 órát is eltöltött a gyakorlással.

Az intenzív zongorázásnak sajnos véget vetett a csuklójában keletkezett ínhüvelygyulladás, így hiába készült néhány saját szerzeménye is, sajnos egy éve már egyáltalán nem zongorázik.

A lakás másik érdekes része a gang, ahova Norbi egy nagyon egyszerű mégis praktikus galambriasztót tervezett.

Az egyedi tervezésű galambriasztó néhány szétdarabolt szemeteszsák csupán, ám kiválóan alkalmas a madarak távoltartására, így a sztár bátran meri ajánlani bárkinek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.