Rabul ejtette a rablót a kirabolt ház

Balfék betörő: a rendőrséget hívta, hogy szabadítsák ki!

Rabul ejtette magát egy betörő tettének helyszínén az Egyesült Államokban, és végül a rendőrséget hívta, hogy szabadítsák ki "házi fogságából".

2011.01.11 15:29MTI, fotók: ptmortgage, bump-j

A 44 éves férfi többszörösen is magának köszönheti kalandját. Egyrészt, mert betört most, másrészt, mert nem először tette: áprilisban már járt egyszer a házban. A tulajdonos azután kicseréltette az ajtók zárait olyanokra, amelyek becsukásuk után belülről is csak kulccsal nyithatók.

Ez lett a betörő igazi veszte. A házból a család téli vakációra utazhatott el, mert napokig senki sem volt az épületben - a betörőn kívül.

A férfi unalmában és éhségében megivott 3 üveg gint, amelyet két üveg whiskeyvel öblített le. Mindettől annyira lerészegedett, hogy nem tudott kimászni azon a hátsó ablakon, amelyen keresztül behatolt, és gondolkodni sem sikerült neki túl tisztán, különben nem hívta volna telefonon a rendőrséget segítségül.

A hatóság visszaadta a férfi szabadságát, aztán rögvest el is vette.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.