"Hófehérkeskedő" betörő

Pucéran betört, főzött, zuhanyozott és lepedőben távozott

Meztelen férfi tört be egy házba az Egyesült Államokban, főzött magának, evett, lezuhanyozott, majd távozott, de már lepedőben.

2009.10.09 08:12MTI

A házban senki nem volt, a férfit "mutatványát" a biztonsági kamerák vették fel. Az illető a kertben kezdte "műsorát": lezuhanyozta magát a locsolócsővel. Ezután betört néhány ablakot, majd behatolt a házba és alaposan felforgatott mindent, mígnem főzni támadt kedve.

Nagyon szerethet tisztálkodni, mert ismét zuhanyozott, igaz, előtte ivott pár italt, és a felvételek alapján amúgy sem volt józan. A tulajdonos reménykedik, hogy a felvételek alapján a lakosság segítségével sikerül megtudni, hogy ki "Hófehérkéskedett" nála, és elfogni. A férfi képe megjelent a helyi - louisianai - sajtóban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.