Leszbikus jelenetben a két színésznő

Forró képek - Végig egymáson "dolgozik" a pucér Natasha és Elena

Bevállalósak a hölgyek - Az orosz Natasha Yarovenko és a spanyol Elena Anaya gyakorlatilag az egész forgatást meztelenül az ágyban töltötték.

Leszbikus jelenet - Végig egymáson "dolgozik" a pucér Natasha és Elena képgaléria

2010.12.20 19:29ma.hu

Izzasztó képeket idéz fel az egotastic.com abból a spanyol filmből, melyben az orosz Natasha Yarovenko és a spanyol Elena Anaya leszbikus szerepben bizonyít.

A képre kattintva nézze meg a Top5 leszbikus csókot!

Aligha túlzás azt állítani, hogy a két színésznő szinte az egész időt az ágyban töltötte a Room in Rome című film forgatásán.

Az alkotás Julio Medem filmje, az első, melyet angol nyelven forgatott, Matias Bize regénye alapján. Az eredeti történetben azonban egy nő és egy férfi a főhős, közöttük lobog a mindent felemésztő szenvedély.

Medem filmjében azonban két nő a szereplő. Natasha és Elena szemmel láthatóan mindent megtett a siker érdeké

ben. Nem mondhatni, hogy szégyenlősek lettek volna. Sem fedetlen kebleiket, sem intim testrészüket nem takargatták a kamerák előtt...

Berlusconi tévéje megtiltotta a leszbikus reklám levetítését

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.