Balássy Betty első gyermekét várja

Újra apa lesz a megasztáros Varga Feri!

Az illatok megszűntek számára, csak szagokat érez - mondja a várandós Balássy Betty. Ez a kisbaba lesz első közös gyermekük Varga Ferivel, akivel a Megasztár 3 során estek szerelembe egymással.

2010.12.17 13:29ma.hu - Fotó: vargaferi.hu

Tizenegy hetes terhes Balássy Betty! A csinos énekesnő, aki a Megasztár 3. során ismerkedett össze Varga Ferivel, igen nehezen viseli a terhességét. Mint mondja, amióta babát vár, illatok nem, csak szagok léteznek a számára. Egész nap émelyeg, és a fellépésekre is így megy. A karácsonyi illatokat sem bírja, és bizonyos parfümjeiét sem.

Betty ráadásul torokgyulladással küzd, és nem szedhet gyógyszert rá, gyümölcsökkel igyekszik gyógyítani magát, melyek tele vannak vitaminokkal. Betty és Feri július 16-ára várja első gyermekét, ezen a napon született annak idején az énekesnő is, aki azt mondja: élete legszebb szülinapi ajándékát kapja most párjától.

A páros tervezte a babát, de nem sürgette. Amikor Betty abbahagyta a fogamzásgátló tabletta szedését, fél évet akartak várni, hogy megfoganjon a gyermek, és így is történt - mondta el Balássy Betty a Napi Ásznak.

Varga Feri és Balássy Betty - Fotó: vargaferi.hu

Varga Feri és Balássy Betty szerelme annak idején nem kis felhördülést keltett.

A Megasztár dobogósa ugyanis úgy szeretett bele a csinos vokalistába, hogy közben családos ember volt. Felesége és két gyermeke szurkolt érte, amikor belekerült a versenybe, a Megasztár után azonban nem sokkal Feri sokak megdöbbenésére elhagyta a családját.

A Rúzsa Magdi által megnyert akkori tehetségkutatóban övé lett az Év Férfi Hangja elismerés, de családi életének felborulása igen sokáig nyomasztotta Ferit.

Bettyvel kezdetben albérletben laktak együtt, de régóta vágytak egy kis kertes házra. Végül két éve megoldódott a gondjuk, Betty édesanyjáék háza mellett, ugyanazon a telken állt egy kisebb épület, amit a fiataloknak nekünk adtak.

Sem bérleti díjat nem kell fizetniük, sem hitelt, és nyugodtan énekelhetnek, ami egy lakásban nem szerencsés, hiszen zavarják a szomszédokat.

Betty-t és Ferit természetesen korábban is kérdezték már, mikor jön az utód. Akkor azonban a karriert fontosabbnak tartották. Mint mondták, kemény szakma ez, minden fellépésért, lemezért, klipért meg kell dolgozni.

A párosnak egyébként nemrég jelent meg új lemeze, az Ajándék, mely 13 dalt tartalmaz. Saját szerzemények és feldolgozások találhatók a korongon ünnepi hangszerelésben.

Aki ismeri a 2006-ban megjelent, Egy bolond százat csinál című slágert, tudhatja: Varga Feri és Balássy Betty közös produkciója nem okoz csalódást.

Évekig készült Varga Feriék újdonsága!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.