Verte a gyerekeit, nem engedte őket sehová

Brutális: Megerőszakolta és gardróbban tartotta lányait az "ohiói Fritzl"

A minap újabb horrorisztikus családterrorra derült fény - most megdöbbentő részletek is kiderültek arról, mit tett az amerikai Ohio államban élő, 47 éves férfi a gyermekeivel.

2010.09.08 10:36ma.hu - Fotó: Los Angeles Times

Tizenöt éven át terrorizálta családtagjait Jeffrey York, a hétgyermekes apa, akinek a jelek szerint csupán játékszerek voltak a csemetéi.

Csupán tavaly decemberben jelentette a rendőrségen a gyerekek - szintén bántalmazott - anyja, mi folyik náluk otthon.

Ebben a házban történtek a szörnyűségek - Fotó: news.sky.com

Ekkor tudta meg, hogy a 47 éves apa szexuálisan bántalmazta egyik lányukat. Azóta sorra derülnek ki, mit művelt a brutális férfi a gyerekekkel.

Verte őket, az említett lányt 13 éves kora óta rendszeresen megerőszakolta, egy másikat pedig bezárt a gardróbba, és csak wc-re engedte ki. Még az ennivalót is a szobába vitte neki - írta meg a Daily Mail.

A gyerekek nem járhattak iskolába, otthon tanították őket, az utcára sem mehettek ki, és természetesen nem szerezhettek barátokat, nehogy bárki értesüljön a horrorisztikus otthoni légkörről...

A szörnyűségekről a gyerekek azután számoltak be a rendőrségnek, hogy a nyomozók házkutatást tartottak és kihallgatták Jeffrey York-ot.

A bántalmazott családtagokat egy anyaotthonban helyezték el, az apát pedig azonnal letartóztatták. Családját soha többé nem láthatja.

Megerőszakolta és eltemette 11 éves áldozatát - megrázó részletek!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.