Köldökét verdeste a keble 16 évesen!

Sokkoló képek: Egyenként 8 kilós mellekkel élt a tinilány!

Újabb sokkoló esetre bukkant a sajtó Kínában: egy 16 éves lány egyenként több mint nyolc kilogrammos mellektől szenvedett, a hatalmas emlők a köldökéig értek.

Így nézett ki a hatalmas mellű kínai tinilány - megműtötték képgaléria

2010.08.16 11:29manna.ro

Újabb megdöbbentő eset Kínában: egy16 éves lány egyenként több mint nyolc kilogrammos mellekkel élt, melyek a köldökéig értek - írja a Click! napilap.

A szerencsétlenül járt kiskorú kebleit sebészeti úton kellett megkisebbíteni néhány héttel ezelőtt.

Xiao Wei a műtét előtt

Az akár életmentőnek is számító beavatkozással a kínai orvosok jelentős változásokat hoztak a 16 éves Xiao Wei életében, akit a nagy méretek korlátozták a mozgásban, valamint hátgerincproblémákat okoztak.

Az operáció hat órát tartott, a sebészek mindkét mellből eltávolítottak egy-egy 1,2 kilogrammos szövetet, majd megemelték az emlőket.

Xiao Wei beszámolója szerint 2009 júliusától kezdtek el hatalmasra nőni a mellei. Szeptembertől a szülők orvosról-orvosra cipelték a kiskorút Haivan tartományban, ám a doktorok nem tudtak segíteni a lányon.

Végül az egyik gyermekkórházban vállalták az operációt a nagymellűséggel diagnosztizált tinédzseren.

Nem mindennapi mellekkel domborított a focistafeleség!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.