Nyilvános etyepetye közben nem árt figyelni

Ellopták a gatyáját, míg romantikázott a parkban

Hirtelen nem is tudták, hogy reagáljanak a kínai Hainan rendőrei, amikor egy férfi alsónadrágban jelent meg az örsön, azt állítva, hogy bűncselekmény áldozata lett.

2010.08.08 15:00okorszem.hu

A férfi hajnali kettőkor állított be a rendőrségre, és arról számolt be, hogy míg egy hölgyismerősével romantikázott a városi parkban, ellopták a nadrágját.

A ruhadarab zsebében volt a személyi igazolványa és több fontos irata is. Az áldozat végül úgy távozott, hogy nem tett hivatalos feljelentést, a rendőrök ugyanis elmondták neki, hogy akkor értesíteniük kell az esetről a feleségét is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.