Meddig lesz elég a naptárfotózás?

Ha már egyetemi tananyag - Kiszel Tünde iskolát nyitna

Komoly tervei vannak a naptárdívának, arra az időre, amikor jelenlegi munkái már nem lesznek elegednők a napi betevő megkeresésére - Kiszel Tünde üzleti vállalkozásba kezdene.

2010.07.12 12:30ma.hu - Fotó: kiszeltunde.hu

Nem tartja magát elveszett embernek a médiaszemélyiség - Kiszel Tünde kész terveket kovácsolt, hogy a távolabbi jövőben is legyen majd miből élnie neki és kislányának, Donatellának.

Tünde jó üzletasszonynak tekinti magát, noha úgy véli, sokan naivnak tartják őt. Leginkább egy médiaiskolában gondolkodik, hiszen ha valaki, ő tudja, hogy kell és lehet boldogulni ezen a területen - miután maga is egyetemi tananyag lett, hasznos lehetne, mint tanár - vélte Kiszel Tünde, aki a divatszakmában és a vendéglátásban is el tudná képzelni magát.

Foglalkoztatja a divat világa, van érzéke a tervezéshez. Saját kollekción is gondolkodott már, illetve egy kávézó nyitásán - mesélte a Napi Ásznak.

Úgy tűnik egyébként, lassan Kiszel Tünde magánélete is a helyes mederbe terelődik. Míg korábban hosszabb ideig újabb és újabb hódolókról mesélt, akik megjelentek életében - volt köztük egy máltai lovag is -, Tünde szívét nemrég egy elvált, hazai férfi hódította meg, akinek szintén van már gyermeke.

Károllyal már nem egyszer együtt mutatkozott a dekoratív médiaszemélyiség, megjelentek együtt és meséltek boldogságukról az egyik reggeli műsorban is.

Sőt, Tünde nemrég elárulta, hogy Károly egy nagyon szép gyűrűt vett neki. Ez azonban még nem eljegyzési gyűrű - hangsúlyozta ki a sztár, hozzátéve, hogy az ékszerrel a férfi a szerelmüket pecsételte meg.

A szőkeség azt sem tagadja, hogy ha úgy adódna, ismét oltár elé állna, de nagy felhajtást nem szeretne a második esküvőjén.

Tündét ugyanis bántaná, hogy nem lehetnek jelen szeretett szülei, nagyszülei és keresztanyja, hiszen már nem élnek.

Kiszel Tünde megmutatja dekoltázsát!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.