Perelni fog a hamis vádak miatt

Gerencsér Tomi: Kiszel Tünde nem egy mocskos hazudozó!

Az egyik napilap ma megírta, hogy Kiszel Tünde álszeretőkkel keresett pénzt, azonban Gerencsér Tomi tagadja, hogy ilyesmit állított volna.

2010.06.25 19:54tabu.tv

"Megjelent egy újságcikk arról, hogy én Tünde ellen fordultam, de ezt szeretném megcáfolni, mert én soha, semmilyen formátumban semmi rosszat nem mondtam róla, és a szavaimat úgy forgatták ki, ahogy lehetett. Azt írták, hogy én állítólag azzal vádolom a Tündét, hogy Ő kitalált mindenféle dolgot, és kamu dolgok voltak a szeretői, majd mindezzel milliókat keresett... Na most én ilyet nem mondtam!" - mondta el a tabutv.hu riporterének Gerencsér Tomi a Bors mai cikkére reagálva.

A rendező azonban azt bevallotta, hogy anno nem magától állt ki a nyilvánosság elé azzal, hogy Ő Kondor Csaba volt párja. "Hónapokon keresztül győzködtek újságírók, hogy vállaljam be ezt a dolgot, de aztán ez annyira elfajult, hogy később azzal is megkerestek, hogy legyek Mary Zsuzsi fiatal fiújának a szeretője. Azt tudom mondani, hogy az egy gusztustalan, mocskos dolog, ami ma Magyarországon bulvár média szinten zajlik!" - meséli a Tabu Tv internetes videójában Gerencsér Tamás.

"Tünde fel van háborodva és nem tud mit tenni, viszont én fogok! Ügyvédhez fordulok, és mind a nyomtatott, mind az elektronikus sajtóban megjelent hazug állításokat leírókat be fogom perelni. Hogy jön ahhoz bárki, hogy a Tündét bántsa?! Mit követett el az a nő?! Azt, hogy van egy fehérnemű gyűjteménye, vagy naptárt csinált?! Ez a nő soha senkinek nem ártott, nem szólt be senkinek, nem egy mocskos hazudozó, nem áskálódik senki ellen, Ő egy becsületes, aranyos, kedves... egy kicsit butuska nő, de senkinek sem ártott!" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Gerencsér Tomi, aki mélyen felháborodott az eseten.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.