"Nehezen értem meg ezt a fajta sikert"

Videóval - Koncertre készül "Bikicsunaj"

Sajátos, halandzsa angoljával előadott dalával alig egy nap alatt hatalmas népszerűségre tett szert Szarka László a világhálón - A biztonsági őr a Megasztár új szériájának előválogatásán tűnt fel. Most egy budapesti klubban készül koncertezni.

2010.05.07 08:30

Egy, a Megasztárba jelentkező negyvenéves biztonsági őr produkciója járta be az internetet, aki az Alphaville Big In Japan című számát adta elő halandzsa angol nyelven.

Ha valódi nevét halljuk, valószínűleg nem mond semmit, de a "Bikicsunaj" már annál inkább: ezen a néven terjedt el az előadó dala a világhálón.

Az ököritófülpösi Szarka László a közösségi portálokon szabályosan többezres rajongótáborral büszkélkedhet. Ő csak kapkodja a fejét, és nehezen hiszi el, hogy akármerre jár, éneklő emberekkel találkozik, akik az ő dalát skandálják.

Mint mondja, náluk a faluban csak a művelődési házban van internet, így pár nappal ezelőtt értesült arról, milyen népszerű lett szombat este óta.

Ő egyszerű ember, nehezen érti meg ezt a fajta sikert, de örül neki - mondta Szarka László, aki első felkérését igyekszik jövő héten teljesíteni.

Ekkor megtartja fellépését egy budapesti klubban, a Megasztárban hallott két dalát fogja elénekelni - adta hírül a Napi Ász.

Ötszázan kerültek a Megasztár zsűrije elé

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.