A jótékonykodást sem hanyagolja az énekes

Videó- Korda György gyomorfertőzése a neten kering

A Korda-Balázs házaspárral egy jótékonysági esten beszélgetett a juj.hu. Gyuri bácsi elmondta: sokszor nyúlnak a zsebükbe és többféleképpen is jótékonykodnak.

2010.03.27 12:30juj.hu

Ahogy Klárika fogalmazott, rendesen adtak a zeneművészeknek például. Korda Gyuri bácsi elmondta: Klári egy kicsi arany Omega órát árverezett el az autista gyermekek javára, az ötszázezerért ment el, de ezt az egészet ők nem szeretik nagy dobra verni.

Gyuri bácsi egyébként jól van, bár feltették az internetre a gyomorfertőzését - ő pedig ezt fogalmazta meg így. De nem volt életveszély.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.