"Nem tudtam megakadályozni a tragédiát"

Zámbó Jimmy neje: Nem öltem meg a férjem

Az elhunyt énekes felesége ismét az érdeklődés középpontjába került, miután a napokban a tragédia éjszakáján jelenlevő Hulé Éva megszólalt a Frizbi műsorában - Zámbó Edit azonban most kamerák elé áll.

2010.02.12 06:45

Zámbó Jimmy felesége utoljára vallott, 10 év után a végzetes éjszakáról - Az egyik napilap internetes honlapján az olvasók kérdéseire válaszolva szögezte le: nem ölte meg a férjét. Majd úgy döntött, kamerák elé áll és felidézi az akkor történteket - írja a Napi Ász.

Vasárnap utolára vállalja a nyilvánosságot a televízióban. Edit asszony azt mondja: neki tiszta a lelkiismerete. Az őt ért vádak ellenére nincs köze férje halálához. Ő mindent megtett, hogy elvegye tőle a pisztolyt, nem sikerült megakadályoznia a tragédiát. Zámbó Jimmy neje hihetetlen drámának nevezte a családjával történteket - adta hírül a Napi Ász.

Edit asszony elmondta: bele kell csak gondolni, hogy három gyermekével maradt egyedül Jimmy halála után, ketten közülük még kamaszok voltak, egyikük pedig kisgyermek.

Jimmy özvegye tudja, hogy mindig lesznek olyan rajongók, akik kételkednek a szavaiban. Ő csak annyit tud mondani: aki nem hiszi amit mondott, járjon utána - írja a Napi Ász.

Zámbó Edit úgy döntött, vasárnap este utoljára, a nyilvánosság előtt elmeséli részletesen a végzetes éjszaka történéseit - ám azt nem árulta el, mikor és melyik csatornán kerül adásba a vallomás - adta hírül a Napi Ász.

Büszke nagypapa lenne Zámbó Jimmy!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.