Mégis beszélt a szemtanú

Valakinek köze volt Zámbó Jimmy halálához!

Talán még november előtt fény derülhet arra, hogyan történt a tragédia - Az énekes halálának egyetlen szemtanúja ekkorra ígérte az erről szóló könyvet, az Esti Frizbiben azonban Hulé Éva mégis beszélt arról, hogy mi történt a végzetes éjszakán.

2010.02.05 14:40

A TV2 Frizbi című új műsorában Zámbó Jimmy halálának egyetlen szemtanúja vasárnap este beszél a tragédiáról - Hulé Éva és az énekes több mint húsz éve barátok voltak. Akkor Jimmy még nem ismerte a feleségét, Editet. Éva jóban volt a sztár korábbi nejével, aki szerette őt, ez a későbbi feleségről nem mondható el - vallotta be Hajdú Péternek az asszony, aki Jimmy bizalmas is volt.

Még a nőügyeit is elmondta neki. Edit olyan típusú nő volt, aki a végsőkig provokál, ezért napirenden voltak a tettlegességek is. Nem Jimmy ütött, hanem mindketten - mesélte a tragédia szemtanúja.

Edit eltűnt az énekes halála előtt pár nappal, december 28-án - a legkisebb fiúval, Adriánnal és a széfben levő pénzzel lelépett. Elsejéig nem került elő, ekkor Jimmy felhívta Évát is, menjen, mert Edit végre hazajött.

Mire odaért, a hangulat már nagyon rossz volt, Jimmy azt kérdezgette a nejétől, miért kellett minden évben elvinnie szilveszterkor Adriánt, de nem kapott érdemleges választ, csak ködös magyarázatot egy barátról, akihez a felesége elutazott és egy szállodaszámlát.

Jimmy a zongoránál a Még nem veszíthetek című dalát kezdte zongorázni, ebbe fűzte bele Edithez címzett kérdéseit. Éjjel két óra felé a kisfiú Éva mellé feküdt le aludni, csak négyen voltak a házban.

Ment a csetepaté továbbra is, három óra tájban pedig Jimmy nagy bosszankodására megszólalt egy kakas. Azt mondta, egyszer még megöli, mert mindig akkor szólal meg, amikor ő pihenne. Szólt Editnek, hozza le a gázpisztolyát, hogy megmutassa Évának. Ahogy forgatta a fegyvert, a töltények kiestek, Éva összeszedte őket. Jimmy elvitte őt kezet mosni, Edit ekkor már kifejezte nemtetszését. Hogy ezután mi történt, az majd a novemberben megjelenő könyvből derül ki - mondta a szemtanú Hajdú Péternek.

A műsorvezető rákérdezett: gyilkosság áldozata lett Jimmy? Hulé Éva azt mondta, furcsa mosollyal, hogy baleset történt, de amikor Hajdú ismét megkérdezte, volt-e bárkinek köze Jimmy halálához, a szemtanú azt mondta: igen - adta hírül a Napi Ász.

Büszke nagypapa lenne Zámbó Jimmy!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.