Dia és Erika ismeri egymás testét...

Mindkét Playboy-jelölt levenné a bugyiját!

A Playboy még december közepén jelentette be, hogy bombázó barátnőket keres egy jövő évi címlapjához -Dia és Erika már régóta barátnők, és ismerik egymás testének minden porcikáját, így a próbafotózás alatt is egyből tudták, hogy kinek mi a feladata.

2010.01.04 16:30Tabu tv

Radnai Péter főszerkesztő és Nánási Pál fotós alkotta a zsűrit, ami előtt a szőke és a fekete szépség is mutogatta a bájait nemrég.

"Én azért jelentkeztem erre a versenyre, mert szeretek nagyon modellkedni, és szerintem a címlap egy nagyon jó kiugrási lehetőség" - meséli a tabutv.hu riporterének Dia, aki korábban már a CKM címlapján is domborított.

"A barátom nagyon büszke rám, bár nem mertem neki először elmondani, hogy megyek válogatásra, mert nem tudtam, hogy mit fog hozzá szólni. Végül kész tények elé állítottam, nagyon meglepődött, de az összes ismerősét felhívta, hogy szurkoljanak nekünk" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában Erika, aki nagyon szereti a barátnőjét, akivel együtt jelentkezett a Playboy felhívására.

"Ha Ő levenné a bugyiját, akkor én is levenném!" - nevet fel a tabutv.hu videójában Dia.

"Együtt meg szoktuk beszélni, hogy mi lenne a legjobb, ill. hogy mi az ami belefér, és mi az, ami már nem. Már ismerjük egymás testrészeit, minden kis mozzanatát, ezért próbáltuk azokat a negatív pózokat kiküszöbölni, amik valamelyikünknek nem előnyös"
- tette hozzá a tabutv.hu-ra klikkelőknek a szőke bombázó.

Egy Playboy-modell brutálisan megverte vetélytársát!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.