Mindent megmutat az izgató szépség

Képek a párról: Clooney barátnője a Playboyban

Mindent megmutat a Playboyban George Clooney olasz barátnője, Elisabetta Canalis. A nyuszis magazin azzal harangozza be a lapszámot, hogy Elisabetta "a legizgatóbb szépség a legkülönlegesebb országból".

George Clooney és Elisabetta Velencében képgaléria

2009.11.28 09:12UIP

Olaszország Liptai Claudiája nyár óta jár az isteni George-dzsal, és bár róluk is rebesgették, hogy eljegyezték egymást, erről természetesen szó sincs - Clooney elmúlt ugyan 48 éves, de ettől még nem siet. George Clooney-t legközelebb az Egek ura című véresen komoly vígjátékban láthatjuk.

Leépítési szakértőt, magyarul a nagyvállalati kirúgások specialistáját alakítja, akinek a legnagyobb élvezetet az nyújtja, hogy bizniszosztályon utazhat egyik mamutcégtől a másikhoz, és nem kötődik senkihez. Miután évekig boldogan röpködött, hirtelen beleszeret egy utastársába, és azon kapja magát, hogy mégiscsak készen áll egy kapcsolatra.

(Up in the Air - hazai bemutató: 2010. február 18.)

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.