Rengeteg dolog vár Fodor Zsókára

Magdi anyus nem győz élni, mióta meghalt

Nemrég még azt találgattuk, hogy hogyan fog meghalni a Barátok Közt Magdi anyusa, de az őt játszó színésznő, Fodor Zsóka az eset óta már nem is győz élni. A pletykás házmestert alakító színésznő maga akart kilépni a sorozatból, hiszen rengeteg dolog van, amit még meg szeretne valósítani az életében.

2009.12.14 06:35Tabu tv - Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

Fodor Zsóka a stúdió fogságából már kiszabadult, viszont jelenleg sűrű teendői miatt nem tud még megmozdulni sem.

A tévé egy nagyon nagy hatalom. Akit műsorvezetőnek választanak, vagy bejut egy sorozatba, annak nagyon könnyű ismertté válnia, úgy, ahogy Fodor Zsókát is megismerték és megszerették a Barátok Közt nézői.

"Édesem, én egyáltalán nem lennék ismert! Egy újság néhány évvel ezelőtt azt írta, hogy hálásak a producernek, mert ha Ő nem válogat engem be a sorozatba, az ország nem tudja meg, hogy én milyen jó színésznő vagyok" - meséli a tabutv.hu riporterének a korábban Magdi anyust alakító színésznő, aki egyik pillanatról a másikra lépett ki az RTL Klub sorozatából.

"Elkezdtem gondolkodni azon, hogy még nagyon sok minden van az életben, amit én szeretnék addig megvalósítani, amíg tudom használni a külsőmet és a belsőmet. Vannak még terveim, céljaim, voltak még feladataim, amiket idő hiányában nem tudtam elvállalni" - mondta a színésznő.

"Szeretnék venni egy másik lakást, angol nyelvet tanulnék, aztán ha mindent elrendeztem, amit akarok, lehet, hogy könyvet is írnék. Egyelőre még nem jutottam el idáig, mert mióta meghaltam, nem győzök élni jóformán"
- mondta el a Tabu Tv videójában Fodor Zsóka, aki szerint a könyvét úgy vinnék, mint a cukrot.

Fodor Zsóka: Van még tíz évem...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.