Nem hitte volna, hogy tisztába teszi lányát

Ganxsta Zolee: Sza...os pelenkára nem is gondoltam...

A zenész együttese szókimondó, gyakran vulgáris stílusáról híresült el - A kemény Ganxsta Zoleenak azonban a szíve mélyén érző lélek lapul.

2009.10.09 17:30Tabu tv

A kemény fiúnak nemrégiben gyereke született. A Tabu tv arra volt kíváncsi, hogy mi változott meg az életében azóta, hogy van egy olyan poronty, aki apának szólíthatja.

"Az életem nem változott meg sehogy, a gondolkodásmódom változott meg egy kicsit. Ő a legfontosabb számomra, mindenek előtt van, de a turné után ugyanúgy elhempergek a haverokkal" - meséli a tabutv.hu riporterének Ganxsta Zolee, aki bevallotta: kettős személyiség alakult ki benne, mióta apuka.

"Még nem nőttem fel ahhoz, hogy apa legyek. Nagyon korainak éreztem, de hát hova várjak, már mindjárt megdöglök! Szaros pelenka cserére nem gondoltam, hogy lesz valaha, de most simán megtettem" - mondta el a tabutv.hu-nak adott interjújában Ganxsta Zolee, akivel a Noé Állatotthon Alapítvány rendezvényén beszélgettünk.

Kevesen tudják, hogy a zenész imádja az állatokat és a kutyákat, ezért is vállalta el azt is, hogy jótékonysági koncertet ad az állatotthon kis lakóiért.

"Az állatokért én mindenre képes vagyok, minden áldozatot meghozok, de az emberekért nem annyira. Az állatokkal sokkal jobb viszonyt ápolok, mint az emberekkel. Az állatok nem nagyon tudnak hazudni és ha te szereted őket, akkor ők azt viszonozzák" -
osztotta meg a Tabu Tv nézőivel Döglégy Zoli, akinek épp az interjú közben ette meg az ebédjét egy gazdátlan eb.

Félnek a mentősök Ganxsta Zolee-tól!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.