Senki sem mert rá gondolni...

Tragikus zuhanás: meghalt Magdi anyus!

Leesett a lépcsőn és elájult Magdi anyus - Az életét már nem tudták megmenteni. Kertész Vilmosnét a Barátok közt stábja együtt búcsúztatta az utolsó jelenet után.

Képekben a mindig mosolygós Fodor Zsóka! képgaléria

2009.07.24 10:05rtlbulvar.hu

Magdi anyus seprűvel a kezében, Magdi anyus zsörtölődik, Magdi anyus kiosztja Vili bácsit...

Mindezek gyakori jelenetek voltak a Barátok köztben. Eddig. Fodor Zsóka ugyanis úgy döntött, kiszáll a sorozatból.

A színésznőt az egész stáb együtt búcsúztatta, miután felvették az utolsó jelenetét. Zsóka mi mást kaphatott volna búcsúajándékként, mint egy aranyozott seprűt. A színésznő könnyekig meghatódott.

Magdi anyus figurája a Kertész családból fog leginkább hiányozni. Ugyanakkor a színészeknek új kihívást jelent, hogy távozásával a Barátok közt cselekményében izgalmas fordulatok következnek.

- Legelőször vele osztottam meg ezt az élményt, hogy bekerültem a sorozatba, és ő később került be, úgyhogy sorsszerű volt ez az egész. Eddig tartott - nyiltkozta Várkonyi András, azaz Kertész Vilmos.

- Amikor én 17 évesen bekerültem a sorozatba, amit mindenképpen meg lehetett, és el lehetett tanulni a Zsókától, az a felkészültsége, a pontossága. Olyanra én a hat év alatt, amíg együtt dolgoztunk, hogy elkésett volna, nem ért volna oda időben, nem emlékszem - mondta Szabó Erika.

Magdi anyusnak igazán izgalmas végkifejletet írtak a sorozat készítői. Kiderült, hogy 40 éve megcsalta férjét, és legnagyobb fia nem Vilmostól született.

Ezután kolostorba vonult, majd mégis kibékült párjával. Végül pedig szörnyű balesetet szenvedett.

De Fodor Zsóka nem néz vissza, a valóságban ugyanis nagy tervei vannak: költözés, színház, nyelvtanulás és utazás.

- Negyedszer kezdem újra az életemet. Szabad madár vagyok, nem tartozom senkinek felelősséggel, sajnos. De úgy érzem, hogy nekem még van dolgom.

Vidékre költözik Magdi anyus!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.