A szépségnek a mai napig lámpaláza van

Dukai Reginának izzad a tenyere!

Dukai Regina nagyon izgulós típus, a mai napig lámpaláza van egy-egy fellépés vagy televíziós szereplés előtt. Kevés ilyen művész van, azonban azt mondja, hogy Ő nem bánja a dolgot, hiszen ez azt jelenti, hogy odafigyel arra az ember arra amit csinál,

Szexis és vadító! Képekben Dukai Regina! képgaléria

2009.07.13 15:15ma.hu

Regina azt mondja, hogy erről a jelenségről sokat beszélget Csonka Andrással, aki szintén halálra izgulja magát minden egyes forgatáson.

- "Ma is Tihanyban léptem fel egy konferencián, és teljesen végem volt. Izzadt a tenyerem, remegtem, minden bajom volt. Nekem nagyon fontos az, hogy minden tökéletesen menjen, maximalista vagyok, úgyhogy tökéletesnek kell lennie mindennek körülöttem."- meséli a Tabu Tv riporterének a szőke szépség.

Regináról nehezen tudjuk elképzelni, hogy tényleg ennyire stresszes, hiszen Ő már azért bőven rendelkezik színpadi tapasztalattal.

- "Hidd el hogy így van! Vannak ezek az ilyen típusú emberek, például a Csonka Pici is. Andrással szoktunk erről beszélgetni, hogy Ő is teljesen ilyen. Már mióta tévében van, mióta szerepel, és mégis a mai napig lámpaláza van. Nálunk ez szerintem nem fog elmúlni, és addig jó amíg nem múlik el, mert ez azt jelenti, hogy addig figyelünk oda a dologra amit csinálunk." - mondta el a Tabu Tv-nek Dukai Regina, aki hozzáteszi: ha valaki rutinból megy ki a színpadra, az már régen rossz.

A tartósan fennálló stressz akár komoly egészségkárosodást eredményezhet, mivel gyengíti a szervezet ellenálló képességét, reméljük hogy azért Reginának ilyen szinten nem gyűlik majd meg a baja a jelenséggel.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.