"Olyan baba kell, aki engem választ..."

Roma, vietnámi vagy magyar - A Barátok közt-sztárnak mindegy

Ha rövid időn belül nem ajándékozza meg a sors gyermekkel, Lóránt Kriszta kész akár örökbefogadni is - A színésznőnek nincsenek elvárásai, és nem szeretné teljesen saját képére formálni a kicsit.

2009.07.10 12:30Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

Fél évvel ezelőtt még párkapcsolatban élt Lóránt Kriszta - Azóta a hírek szerint nincs párja, noha ezt se megerősíteni, sem cáfolni nem szerette volna. Nem érzi viszont egyedül magát - árulta el a Star magazinnak, hiszen barátnői mindig körülveszik, ha szüksége van rájuk.

Gyakran találkoznak, véleményével másoknak is segít, ha kell. Tanácsot ő leginkább a nővérétől szokott kérni.

A Barátok közt szereplője multikulturális, többnyelvű családban nőtt fel.

Édesanyja ukrán származású, a nyarakat Kriszta gyakran Kijevben töltötte. Hattól 12 éves koráig Oroszországban élt, külkereskedő édesapja ott dolgozott - mesélte a Star-nak a sorozatbeli Orsolya megformálója.

A színésznő beszél oroszul és angolul, ukránul azonban sajnos nem sikerült megtanulnia. Nem tudja egyébként magát egynyelvűként elképzelni.

Lóránt Kriszta a Star magazinban bevallotta: egyre gyakrabban gondol a gyermekvállalásra. A 38 éves sztár azonban nem esik kétségbe, ha nem születik babája, akár örökbe is fogadna.

A kicsi származását illetően nincsenek elvárásai.Olyan babát szeretne, aki őt választja édesanyjának - árulta el a Star-ban. Hozzátette: mindegy, hogy a csemete roma, vietnámi vagy magyar-e.

Abban is biztos: ha adoptál egy gyermeket, nem szeretné erőszakosan a saját arcára formálni.

Saját, keresztény kultúrköre értékeit tudja majd neki átadni, de arra is törekedne, hogy a kicsi megismerje az országot, ahonnan származik.

Ez persze még a jövő zenéje, de Kriszta elárulta: a családjában már van adoptált gyermek - adta hírül a Star magazin.

Tudjon meg többet a Barátok közt szereplőiről!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.