Kozmann Györgytől tanul kenuzni a táncosnő!

Keleti Andinak már nem elég a tánc!

Keleti Andrea kenuzni tanul. Méghozzá az olimpiai bajnok, Kozmann Györgytől. Andi ugyanis a hétvégén a Balatonon mutatja meg nagyközönség előtt lapátoló tehetségét.

2009.05.08 17:40rtlbulvar.hu

- " Aki nő mögöttem ült egy túrakenuban, általában egy oldalcserénél, mikor megbillen a hajó, hangos sikollyal jelzik, hogy ott vannak még." - mondta Kozmann György. 

Andi a hétvégén viszont biztos sikoltozni fog, hiszen nemcsak lapátolással tölti majd a Balatonon az időt, hanem meglesi a magyar tenger legendás csatornaszörnyét. 

- " Galerius császár i.u. 200-300 körül rettentően aggódott a Balaton vízszintjéért, ezért aztán megkérte jó barátját, a Siótündért, hogy javasoljon neki valakit, aki ellátná azt a feladatot, hogy a víz szintjét folyamatosan ellenőrzi." - mesélte Andi. 

- " A mi tündérünk egy különleges lényt javasolt ennek a feladatnak a megoldására, ő a csatornaszörny. Ezért most hétvégén én is elmegyek a Balatonra és megnézem, hátha előjön a víziszörny!"
 
Andi persze nem az az ijedős fajta, hiszen gyerekkorában igazi minden lében kanál volt. Nem lenne olimpiai bajnokunk, ha Kozmann György is gyerekkorában a víz alatt múlatja az időt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.