Csonka Pici miatt meztelenkedik?

Keleti Andi a szoknya alá elfelejtett bugyit venni!

Keleti Andit Csonka Bandi mellett gyakran érik apróbb kellemetlenségek, legutóbb egy fellépésük felénél Pici miatt maradt majdnem meztelen a gyönyörű táncosnő. Már az is megesett, hogy a szoknya alá elfelejtett bugyit venni a táncosnő.

2009.04.23 14:20rtlbulvar.hu

– " Amikor elmegyünk fellépni Bandival, egy-két produkció után nekem el kell menni átöltözni, addig Bandi lefoglalja a közönséget, beszélget velük. Ilyenkor nagyon rövid idő van arra, hogy lecseréljem a ruhát. Egy előszilveszteri bulin viszont nem sikerült a művelet, mert beakadt a cipzárom. 

Megkértem a szállodaigazgatót, hogy segítsen, de továbbra sem oldódott meg a probléma. Bandi közben felkonferált, és be kellett mondanom a mikrofonba, hogy baj van, mert nincs rajtam a ruha. Pici szólította a férjemet a közönség soraiból, hogy jöjjön segíten
i." – mesélte Keleti Andi a Reggeliben.

Andi és férje!

Andi néha el is veszti a ruhákat, ilyenkor megesik, hogy lekönyörögik a szoknyát egy gyanútlan nézőről, aki a produkció alatt bugyiban áll az öltözőben. 

De a leges legkínosabb élmény mégiscsak az volt, amikor még a bugyi is lemaradt Andiról egy fellépés előtt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.