Nem fél a pár, hogy kikezdik őket!

Szexen kívül Hajdú Péteréknél minden jöhet

Újabb párok mutathatják meg, mennyire ismerik egymást a nemrég indult, celebeket felvonultató beszélgetős műsorban - Hajdú Péterék nyitottak a kérdésekre, de csak bizonyos határokon belül!

2009.03.09 08:05ma.hu

Bagi Iván, aki nyáron készül esküvőjére, csak nézőként szeretne szórakozni a sztárpárokat bemutató show-n - Véleménye szerint sokkal nyitottabbnak, lazábbnak kéne lennie, hogy ilyesmit elvállaljon. Hajdú Péter azonban úgy tartja: felnőtt emberek a párjával, nem hinné, hogy a bulvársajtó kikezdené őket.

Elfogadták a felkérést, de a felvétel még nem készült el. Úgyis kiforgat a sajtó mindent, véli Hajdú, de a szexuális életükről persze nem fognak beszélni. A TV2 szóvivője, Magyar Rita elmondta: nem is célja a műsornak a sztárok szexuális életének kivesézése, ami pedig a műsorban elhangzik, azt ők vállalják is - adta hírül a Napi Ász.

A Mr. és Mrs. vendégeként eddig már megfordult a show-ban Bochkor Gábor és Várkonyi Andrea, Ganxsta Zolee és párja, Zana Mónika, Korda György és Balázs Klári, valamint Nacsa Olivér és kedvese, Kiss Zsuzsi is.

Közülük is akadt azért, aki egy-egy intimebb jelenet alkalmával zavarba jött - Bochkor Gábor és párja például nemigen csókolóznak egyébként mások előtt. A műsorban pedig csókcsatára is sor került.

A sztárokról ugyanakkor számos érdekesség derül ki a beszélgetések során, ahol nemcsak azt tudhatják meg a nézők - no és persze a sztárok - egymásról, hogy ki mennyire ismeri a másikat, de beszámolnak a kedvesük nehezen elviselhető mániáiról is...

Így például fény derült arra, hogy Nacsa Olivér órákat szeret a kádban tölteni, Várkonyi Andrea parfüm-mániás, aki minden napszakban másik illattal szeret felszerelkezni, Korda Gyuri és Balázs Klári pedig minden kutyáját Athos-nak kereszteli.

Hajdú Péter és Sarka Kata élete korábban is több-kevésbé a nyilvánosság előtt zajlott. Február közepén megszületett szemük fénye, Noémi, így a páros mindennapjai mostanság az első gyermek körül forognak - erről nyilván a műsorban is beszámolnak majd.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.