Beperelte zaklatója a műsorvezetőt!

Ez már durva: Hajdú Péter "veszélyes maffiás!"

Bíróságon akar elégtételt venni az Esti Frizbi sztárján zaklatója - A vélhetően kóros elmeállapotú asszony állítja, mióta megírta leveleit Hajdú Péternek, a "maffiás műsorvezető" minden kapcsolatát beveti, hogy ellehetetlenítse őt.

Hajdú Péternél Marilyn Monroe és Elvis is mulatott! képgaléria

2009.03.03 07:10ma.hu

Bíróságon szeretne farkasszemet nézni zaklatója Hajdú Péterrel - Meggyőződése, hogy Hajdú "veszélyes maffiás", aki megkárosította őt, mert több fórumon zaklatónak nevezte. Nem adta ki a nő 13 éve megírt könyvét sem, visszaélt "hatalmi előnyével".

A hölgy kártérítésért fordult a bírósághoz. Úgy véli, Hajdúnak mindenhol vannak emberei, egyetlen célja az ő tönkretétele. Elintézte, hogy a rendőrség elvigye a számítógépét, millió vannak, míg ő fillérekből tartja el súlyos beteg lányát.

Hajdú Péter elmondta, miután orvosi szakvélemény van a hölgy elmeállapotáról, elmebetegekkel nem foglalkozik. A sztár feljelentése alapján vádemelési javaslatot tett a X. Kerületi Rendőrkapitányság az ügyészség felé, zaklatás címen - adta hírül a Napi Ász.

Hajdú Péter zaklatója, egy negyvenes éveiben járó budapesti hölgy nemcsak a műsorvezetőnek ír rendszeresen leveleket. Politikusok, köztiszteletben álló személyek is kapnak tőle irományokat.

A hölgy már korábban kifejtette, úgy véli, neki ez a foglalkozása, véleményt formál. Elmondása szerint vele nincs baj, szellemi szabadfoglalkozású népgyógyítónak tekinti magát.

Az ATV-be címezi üzeneteit a műsorvezetőnek. Januárban egyenesen a vezérigazgatónak írt, hogy rúgja ki Hajdú Pétert, mert a műsorai erkölcsi züllésbe taszítják az országot, "szennybe taszít minket".

Több mint egy éve nehezíti meg Péter és neje, Sarka Kata életét a hölgy, aki miatt a műsorvezető még biztonsági embereket is fogadott.

Az Esti frizbi sztárja a feleségét is attól féltette, hogy a várandós Kata idegessége miatt előbb megindul a szülés, vagy valamilyen bonyodalom lép fel.

A zaklató korábban azzal is megfenyegette Hajdúékat, hogy elrabolja a gyermeküket - mivel ugyanis egyikőjüket sem, különösen Pétert nem tartja evilági lénynek, bűn lenne egy földönkívülinek szülni.

Hajdú Péter és Sarka Kata kislánya, Noémi egyébként február 15-én született meg, a páros nagy boldogságára.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.