A magyar fitnesszguru mindent feleségére iratott!

Réka éjszakákon át sír Norbiért!

Egy váratlan esemény miatt összes vagyonát feleségére íratta és átgondolta életét. A magyar fitneszgururól korábban már tudtuk, hogy gerincproblémái vannak gyermekkora óta, de az egészséges életmód királya szívbetegséggel is küzd. Ráadásul úgy, hogy eddig nem is tudott róla.

2009.01.14 07:00rtlbulvar.hu

– " A szívbillentyűm nem működik rendesen, az elhasznált vér visszafolyik a friss közé, emiatt a szív folyamatosan nagyobbodik, majd egyszer megáll.
 
Fél évvel ezelőtt derült ki teljesen véletlenül, amikor megvizsgáltattam magam, többek között ultrahanggal is, ekkor látták meg ezt a rendellenességet a szakemberek
."– mondta Schobert Norbi a Reggeliben.

A házaspár aggódik!

Réka éjszakákon át sírt, miután kiderült a betegség. A házaspár második nászútra indult az események után, Norbinak időre volt szüksége, hogy megeméssze a hallottakat, miután az orvosok közölték vele a hírt, és azt is, hogy azonnal műteni kell. 

Ezt Norbi nem vállalta, más taktikát választott.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.