Miért nem tud hízni a szép műsorvezető?

Nem sikerül neki- Várkonyi Andrea stresszes Bocsi miatt?

A szép híradósra sosem ragadtak a kilók. Kislánya születése után is hamar visszanyerte nádszál alakját. Pedig Andi hízni szeretne! Vajon a párja, Bocsi körüli stressz miatt nem sikerül neki?

A képernyőn a csinos híradós, Várkonyi Andrea! képgaléria

2009.01.08 17:15ma.hu

Nem kispályázik a TV2 híradósa, Várkonyi Andi! Kislányát, Nórit, aki már egy éves, imádattal nevelgeti, mellette tökéletesen látja el munkahelyi feladatait és még kedvesével, Bochkor Gáborral is idilli a kapcsolata. 

Egy dologra azonban képtelen, mégpedig felszedni két-három kilót, pedig nagyon szeretne! Ilyen az alkata, vagy a párja körüli stressz teszi? Mint mindenki, Andi is azt várta, hogy várandóssága alatt felszed pár kilót. Ez azonban nagyon nehezen ment. 

Terhessége elején ugyanis a híradós inkább fogyott, és csak egy idő után rendeződött az étvágya. Persze utána sem evett három ember helyett, hiszen mindig is odafigyelt táplálkozására, de a baba egészségét mindennél fontosabbnak tartotta. Mégis, Nóra születése után összesen 1kilócska árválkodott rajta pluszban, ahhoz képest, hogy mennyi volt 10 hónappal előtte. 

Még az újságírók is azt hitték, hogy azért ilyen vékony két hónappal a szülés után, mert nem szoptatja kisbabáját.

Mióta a pici elindult, anyukája folyamatosan rohangál utána, hiszen a kislány épp pakolós időszakát éli, ezzel pedig nem igazán támogatja. - írja a Kiskegyed.

Nemrég rémes dolog történt a pár életében!

Bocsit ugyanis egy kissé megszállott rajongója sms-ekkel, és fotókkal zaklatta, majd, mikor látta, hogy nem éri el álmai lovagját, mocskolódó e-maileket küldött több újság szerkesztőjének is, hátha lejárathatja a rádióst. Most komolyan! Ilyen dolgok mellett hogy tudjon az ember nyugodtan enni és felszedni néhány kilót?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.