"Biztosan nem lesz unalmas!"

Képek csak 18 éven felülieknek! - Nem elég a pornóból a gigászi ajkak királynőjének

Az óriási ajkairól elhíresült sztár nemcsak mozgóképen mutatja meg magát újra - Maria Geronazzo meglepő kijelentést tett.

Csak 18 éven felülieknek! - Maria Geronazzo erotikus képei képgaléria

2009.01.08 06:41rtlbulvar.hu - Fotó: mariageronazzo.com

Maria Geronazzo a Cool Live műsorában meglepő kijelentést tett. Bár az óriási ajkairól elhíresült hölgyemény élete első pornófilmje után kijelentette, nem lép többé a kamerák elé, most úgy döntött, hamarosan mégis filmforgatásba kezd.

- Kevesebb férfi lesz benne, de ettől biztosan nem lesz unalmas - szögezte le. Maria azonban azt is hozzátette, az új alkotás nem feltétlenül követi az előző film stílusát.

Abban azonban biztos, hogy még nagyobb örömökben lesz része, mint első kamerák előtti próbálkozásánál.

Az amatőr pornószínésznő nemcsak a képernyőn, hanem nyomtatott formában is támad, hiszen kiderült, első könyvének sikerein felbuzdulva nemsokára újra írásba kezd, ám ezúttal semmit sem bíz menedzserre, az összes munkálatért ő fog felelni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.