Elfuserált eljegyzés?

Eljegyzést tartottak a hegytetőn - aztán fent rekedtek

A vőlegény alaposan végiggondolta a lehetőségeket, mire úgy döntött, szerelme kezét egy hegy tetején lenne a legromantikusabb megkérni - csakhogy a tervbe hiba csúszott, túlságosan fújt a szél.

2015.03.04 08:00ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/Tom Clare

Az első percekben még örömmámorban úszott a fiatal pár, ami nem is meglepő: Arthur Edelhoff épp akkor kérte meg szerelme kezét, Lindsay Duncan pedig igent mondott a kérdésre. Kisvártatva viszont a romantikus eljegyzés kellemetlen fordulatot vett, mert a pár rájött, hogy nem tud lejutni a hegyről, ahol megtörtént a nagy esemény.

Az új-mexikói Corrales városban élő pár a Sandia Peak csúcsára ment fel, ami kedvelt nemcsak a környékbeli turisták körében, de távolabbról is sokan látogatják a festői kilátással kecsegtető hegyet. A csúcsra függőkabin viszi fel a kirándulókat, így jutott fel Edelhoff és Duncan is. Az eljegyzés után készítettek néhány képet, hogy megörökítsék a boldog pillanatokat, de amikor el akartak indulni visszafelé, kiderült, hogy az időközben feltámadt erős szél miatt nem tudnak lejutni.

A hegytető közelében ugyanis közel 65 km/h-s szél süvített, ami veszélyeztette volna a kábeleken himbálózó kabinok biztonságos lejutását, a szerkezet üzemeltetője ezért úgy döntött, hogy amíg a szél el nem csendesedik, addig leállítja a működést. Jay Blackwood, a Sandia Peak Tram igazgatóhelyettese elmondta, körülbelül 140 ember rekedt a hegytetőn vasárnap este, és mintegy négy órán át kellett várakozniuk. Edelhoff és újdonsült menyasszonya végül este fél 11 körül jutott le a hegyről, de az biztos, hogy az eljegyzésük örök emlék marad.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.