Toronto

Megható kísérlet: vakbizalom - Ölelj meg, muszlim vagyok

Egy bekötött szemű férfi álldogál Torontó városközpontjában, karjai ölelésre tárva. "Muszlim vagyok, terroristának bélyegezve. Én bízom benned. És te?" Videó!

2015.02.22 09:52ma.hu

Alig több, mint egy hónapja került fel a világ legnagyobb videómegosztó portáljára, és lassan kétmillióan tekintették már meg a megható képsorokat.

"Az iszlám békét jelent."

A világban eluralkodó terrorcselekmények miatti iszlámfóbia ellen protestáltak ezzel a szociális kísérlettel: vajon hány ember öleli meg a bekötött szemű férfit? A tökéletes bizalom érzékeltetésére kiszolgáltatott helyzetet alakítottak ki: a reakciók előre kiszámíthatatlanok voltak.

Nézzék meg, hogyan reagált az utca embere...


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.