Tuti mix

Kibabrált vele a természet: íme, a pitbullfejű tacskó

Vicces külsejű kutyát fedeztek fel egy menhelyen. Ránézésre is megállapítható: egy pitbull és egy tacskó esett fajtakorlátokat nem ismerő szerelembe.

2015.01.31 15:55ma.hu
Facebook/Bored Panda

A Rami névre hallgató kutya az egyik legfurcsább kereszteződés, amivel valaha is találkozhattunk. A rövid lábai ellenére energikus ebmixet az USA Georgia államának egyik menhelye kínálja örökbefogadásra.

A kutyus eredete egyelőre homályos, de máris tülekednek érte a gazdijelöltek. Az biztos, hogy egyedi háziállat válik belőle - jelenleg annyit lehet róla tudni, hogy nagyon mozgásigényes, és meglehetősen neveletlen.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.