Hősiesen megvédte a gazdáját a kis eb

Csivava mentette meg a pitbull-támadástól a lányt

Saját otthonának hátsó kertjében támadt egy felbőszült pitbull egy fiatal lányra, és már a fejét kezdte mardosni, amikor előrohant a lány apró csivavája és közbelépett.

2013.04.02 15:19ma.hu

Amikor a vérszomjas pitbull rátámadt a 8 éves Jenna Desrocherre a kanadai otthona hátsó kertjében, a kislánynak nem sok esélye volt, a kutya ugyanis azonnal a fejét támadta. Az első harapás után azonban váratlanul megjelent a gyermek csöppnyi csivavája, és olyan dühödten kezdett ugatni a támadóra, hogy amaz először megrökönyödött, majd eredeti célpontjától eltérítve Honey felé fordította a figyelmét.

Ez épp elég volt ahhoz, hogy Jenna be tudjon szaladni a házba, bár később így is orvosi ellátásra szorult az arcát ért sérülések miatt, köztük a szemhéja felszakadásáért és több horzsolásért, de a szakemberek szerint sokkal rosszabb is lehetett volna, ha Honey nem lép közbe. Az ő állapotára egyébként az esetről beszámoló Daily Telegraph nem tért ki, a pitbullt viszont azóta már elpusztították.

Kapcsolódó írások:

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.