Mázli, hogy volt orvos a fedélzeten

A levegőben szülte meg a gyerekét: már nem volt idő leszállni

Nagy szerencséje volt az erősen terhes nőnek, hogy egy orvos is utazott épp azon a járaton, amelyikre ő felszállt: percekkel az indulás után megindult a szülés, és már nem volt idő leszállni.

2014.12.10 20:00ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/imagerymajestic

Rejtély, hogyan vette a bátorságot, és az is rejtély, hogyan engedhette a repülőtéri személyzet a láthatóan várandóssága utolsó szakaszában járó nőnek, hogy felszálljon a gépre, de megtörtént az, amiért általában nem szoktak mindenórás kismamák csak úgy repkedni: szinte percekkel a San Franciscó-i felszállás után, útban Phoenixbe, a szülés megindult. A személyzet azonnal értesítette a pilótát, aki engedélyt kért a leszállásra Los Angelesben, de a baba annyira gyorsan jött, hogy nem volt idő megérkezni: a kicsi még a levegőben megszületett.

Az anyának szerencséje volt, mert a járaton véletlenül épp egy orvos is utazott egy nővérrel együtt, az ő segítségükkel sikerült szakszerűen kisegíteni az újszülöttet, akit a földet érés után édesanyjával együtt egy, a repülőtérhez közeli kórházba szállítottak. A sajtóhírek szerint mindketten jól vannak, de ennél többet nem árultak el az illetékesek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.