Letartóztatták a fiatal férfit

Meztelenül tört be két házba, miközben a sajátja leégett

Anyaszült meztelenül tört be két házba egy 18 éves fiatal, legalábbis a rendőrség ezzel vádolja és emiatt tartóztatták le, a bűn elkövetésének idején a férfi saját otthona javában égett.

2014.11.18 08:00ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/Naypong

Letartóztatott a rendőrség egy 18 éves fiatalt az amerikai Maine állam Falmouth városában, a férfit azzal gyanúsítják, hogy két házba is betört, miközben nem volt rajta semmi ruha. Ráadásul a betörések ideje nagyjából egybeesik azzal, amikor a férfi otthona leégett. Logan Valle ellen több vádpont is érvényben van, köztük a betörés, a lopás és lopás kísérlete - számolt be a Tampa Tribune.

A nyomozók szerint Valle egy autó kulcsait szerette volna megszerezni, és amikor behatolt a házakba, az ott lakókat kényszerítette, hogy adják neki oda a kulcsokat. Mégsem menekült el, a rendőrök az egyik ház tetőterében találtak rá a meztelenül bukjáló fiatalra. A saját kocsiját egy közeli country club parkolójában találták meg és úgy tűnik, mintha valaki megpróbálta volna felgyújtani. Arra rendőrségi beszámoló nem tért ki, hogy a férfi maga gyújtotta-e fel a saját házát vagy támadás érte, és emiatt folyamodott a kétségbeesett tettekhez, mint ahogy a mentális állapotáról sincsenek részletesebb információk.

A lakástűzben senki sem sérült meg, Valle viszont előzetes letartóztatásba került, ahonnan a hétvégén még óvadék ellenében sem szabadulhatott ki. Nem tudni, van-e ügyvédje.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.