A gonosz erők műve lehetett

"... és akkor hirtelen felnőtt férfi lett a kéthónapos fiamból"

Csodák márpedig vannak, meg a gonosz erők is mindent bevetettek, legalábbis egy afrikai újság szerint, amely azt állítja, hogy egy kéthónapos kisbabából egy pillanat alatt lett felnőtt férfi.

2014.09.29 12:00ma.hu

Egyetlen másodperc alatt vált felnőtt férfi egy kéthónapos kisbabából, aztán elszaladt - de nem ez a legfurcsább az afrikai sztoriban, hanem az, hogy a Daily Observer című libériai lap ezt teljes komolysággal tálalja, a kétség legapróbb jele nélkül. A "csoda" a beszámoló szerint Bong megye egyik központi településén történt, Marcus Malayea újságíró pedig azt állítja, hogy az emberek még most is sokkban vannak, amióta kiderült a bizarr hír.

A kis Smith Freeman 16 éves édesanyja, Lorpu Kollie azt állítja, hogy épp a farmon volt, amikor a baba többször is kérte, hogy tegye le a földre. "Ez volt az első alkalom, hogy láttam egy kéthónapos csecsemőt olyan tisztán beszélni, mint egy ötéves gyermek" - állította a szinte gyereklány az újságírónak. Amikor letette a kicsit, ő hirtelen megnőtt, felnőtt férfi lett belőle, aztán elfutott és eltűnt a közeli bokrok között. A testén semmi olyan heg vagy elváltozás nem volt a születésekor vagy azután, ami arra utalt volna, hogy a baba a "sötét világhoz" tartozik.

A baba apja, Watson Freeman úgy nyilatkozott, hogy a gyermeke titokzatos eltűnése "hihetetlen és elképesztő", míg a nagyapa egyértelműen kimondta, hogy az eltűnés a gonosz világ keze munkája. A kisbabáből nőtt férfit azóta senki sem látta, de a mesét senki nem vonja kétségbe, így nem is indult nyomozás az eltűnt baba ügyében.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.