Elsült a fegyver

Pisztollyal akart szelfizni, belehalt

Egyik vagány fotót készítette magáról a másik után: sportkocsi, luxusmotor, bombanő, már csak egy pisztolyos kép hiányzott a sorozatból, de ez a halálát jelentette a fiatal férfinak.

2014.08.04 11:29ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/Naypong

Élete utolsó fotóját készítette el saját magáról Oscar Aguilar, a képen egy pisztollyal pózolt, aztán percekkel később már halott volt. A mexikói fiatal állatorvos az egyik vagány képet a másik után csinálta magáról, volt, amikor sportautóban ült, máskor luxusmotorra pattanva szelfizett, és persze a csinos nőket átölelő pózok sem maradhattak ki a sorozatból. Már csak a pisztolyos kép hiányzott, amihez a 21 éves fiatal kölcsönkért egy fegyvert, lefotózta magát, aztán elkezdte lóbálni a pisztolyt.

A következő pillanatban egy lövés dördült, majd közvetlen utána sikoltozás hallatszott - erről a fiatalember 57 éves szomszédja, Manfredo Paez számolt be. Aguilar a kórházba szállítás közben vesztette életét Mexikóvárosban. A rendőrség szerint valószínűleg nem vette észre, hogy a fegyver meg van töltve.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.